1
2
3
4
5
6
7
8
9

Køkken/Restaurant

Foreningen har lige siden 2001 haft et køkken i privathuset, og dette køkken er også blevet benyttet, når der er lavet mad til gæster. Endvidere har foreningen haft sin restaurant, der blev bygget omkring 2003. I 2011 fik vi imidlertid, takket være danske venner, bygget et nyt køkken bag ved restauranten, og dette har været med til at udvikle restauranten.

Fra 2001 stod Francois for køkkenet og senere det nye køkken og restauranten. Desværre døde Francois i 2012. Zalissa havde allerede i nogen tid hjulpet i køkkenet, og hun blev senere chef for køkkenet. Hun har nu 4 kvinder til at hjælpe sig – på skift og efter behov, (Bernardine, Pascaline, Maïmounata og Lucienne).

Vi har mange gæster i restauranten, både burkinere og europæere, især i tiden oktober – februar, inden varmen sætter ind. Gæsterne går ofte en tur i bushen, inden de spiser, og de får forevist foreningens værksteder og butikken. Man skal bestille dagen før, hvis man vil spise i restauranten: Zalissa: +226 71619946.

Der laves især europæisk mad, men også afrikansk mad efter ordre, og alle råvarer købes på det lokale marked. Ved større sammenkomster bruges den pizzaovn, der blev lavet af en flok unge franskmænd, der var her i 2012.
Zalissa og hendes hold gør meget ud af gøre reklame for restaurant og køkken, og de vil f.eks. gerne organisere bryllupsreceptioner.